Vooruitgang Vergt Wilskracht

Schoolhandbaltoernooi 4 april 2018

Ruiter en de Lange Warmte en Luchtteckniek BV Schoolhandbaltoernooi 2018

Woensdag 4 april : Groep 7/8

Wat was een weer een leuke middag geworden, het wat nog even spannend wat het weer zou doen, maar op een paarbuitjes na was het een goeie middag. Ook hadden we de beschikking over 2 ipv 3 handbalvelden en was het even puzzelen, en voor het eerst sinds jaren werd er een veld gecreëerd op het trainingsveld van de voetbal. Met dank aan Jan Karsten ! af en toe een beetjes glibberen was het wel, maar je viel zacht en ik heb niemand horen mopperen, klasse hoor Meiden.

Als eerste stonden om 13:30 de jongens klaar om het in 2 poules tegen elkaar op te nemen op alweer het 38e Ruiter en de Lange schoolhandbaltoernooi. Er werd op 2 velden gestreden voor de 1e plaats. Tussen de wedstrijden door was het goed vertoeven in de kantine, waarje je even kon uitrusten en waar voor iedereen de limonade klaar stond. Na de jongens waren de meisjes aan de beurt. Hier werd de strijd geleverd in 3 poules. Deze middag werd er ook gestreden om de Fair Play Cup. De school met de sportiefste instelling in en om het veld krijgt deze felbegeerde beker. Na een sportieve middag kreeg iedereen een vaantje mee naar huis en de eerste twee teams gingen met een medaille naar huis. De Koet ging dit jaar met de Fair-Play Cup naar huis, waarbij ze ook nog een gloednieuwe handbal kregen. Gefeliciteerd.

Het was een hele gezellige middag met veel supporters en enthousiaste kinderen.

Hieronder volgen de uitslagen van deze middag:

Jongens poule 1 veld 1 Jongens poule 2 veld 2

1. Werenfridus 11. Vijzel 1

2. Schelp 12. Ger Majella 2 mix

3. De Koet 13. Werenfridus 2

4. Ger. Majella 14 St Jozef 1

Meisjes poule 1 veld 1 Meisjes poule 2 veld 2 Meisjes poule 3 veld 3

1. Schelp 11. De Vijzel 1. Schelp 3

2. Koet 12 Bangert 1 mix 2. Ger Majella 1

3. Werenfridus 13 Werenfridus 23 De Schelp 4

4. St Jozef 14 Schelp 24 Koet 2

5. Bangert 2 mix

Woensdag 11 april zijn de meisjes en jongens van groep 5/6 aan de beurt.

Hierbij willen wij iedereen bedanken die deze middag geholpen en/of gesponsord hebben op welke manier dan ook.

Speciaal willen wij de scheidsrechters bedanken die de hele middag de wedstrijden uitstekend wisten te begeleiden. En natuurlijk de ouders die zich hebben opgegeven om in de sportcommissie plaats te nemen van de deelnemende scholen. Want zonder jullie was dit toernooi niet mogelijk!

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.