Vooruitgang Vergt Wilskracht

Dames 3 is van start gegaan

Dames 3 is van start!

Woensdag na kermis begonnen we met de eerste training, Jan had de pionnetjes klaar gezet voor heel wat meters rennen. Heerlijk! Het seizoen is weer begonnen!

Zondag 24 augustus op toernooi bij de Westfriezen. Vroeg ons bed uit en om 9.15uur vertrekken naar Zwaag. De buien waren zaterdag allemaal al gevallen dus op gras spelen maakt dat iets minder erg.

We begonnen een echte buurtderby tegen Andijk, even inkomen? Ja eventjes en toen was de wedstrijd al weer voorbij. WINST! Ik denk met 4-0

Wedstrijdje rust en daar stond Spartanen voor ons klaar. Het team wat we verwacht hadden stond hier niet. De oude A1 was de dames 1 geworden en hier liepen we dus dik overheen, ik denk een 8-1 winst.

Daarna hadden we weer even tijd om bij onze clubgenoten te kijken en een limootje te drinken. Vervolgens nog 2 wedstrijdjes (15min per wedstrijd) achter elkaar, eerstSint George en daarna Andijk… Vlak voor het einde begon het keihard te regenen en omdat we voor de 2de keer dik voorstonden tegen Andijk floot de scheids af en konden we allemaal onze laatste sprint inzetten naar de kleedkamer….KAMPIOENEN!!

Dinsdag avond een oefenwedstrijd tegen de Valken. Syl had de shirts en die lag nog lekker op de bank te slapen…Die even wakker gebeld maar Bianca begon dus even op doel. Maar waren wij wel wakker?? Het ging nog niet helemaal goed hoor! Syl was er best rap maar die keek volop in de zon en zo keken we t/m de rust tegen een achterstand aan. 8-9 voor de Valken.

Even met coach Wanda en trainer Jan wat besproken, lekkere thee van Barman Cor en we gingen er weer tegen aan. De dekking had een nieuw plan, ook al was dit niet helemaal goed overgekomen, uiteindelijk hadden we het door en zat hij lekker dicht. Afstand, breaks en passeren leverde weer een voorsprong op en die wisten we te behouden, WINST 16-12

Een goed begin van Dames 3!

Tot de volgende ronde!

Oud papier

17 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt

Dick van Berkum
Ted Smit
Suze Gutter
Nienke Kluit
Eva Smit
Jade Boerdijk
Petra Pladdet - van heerwaarde
Amanda Germans

Zaaldienst

16 december 2018

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 1

Van 10.20 uur tot 11.30 uur Stephanie Fransen

Van 11.30 uur tot 12.45 uur Rianne Smit en Lieke Swart

Van 13.00 uur tot 15.45 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.45 uur tot 17.00 uur Britt Degeling en Beau Groot

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 2

Van 13.50 uur tot 14.50 uur Sabine Verdonk