Vooruitgang Vergt Wilskracht

VVW gaat door winst op Con Zelo als herfstkampioen de...

De laatste veldwedstrijd van de dames van VVW moest gewonnen worden, om de leiding in de stand te behouden. We gingen dan ook vol energie richting het Waarland, waar Con Zelo op ons stond te wachten. Een afsluiting van een loodzware voorbereiding lag in het verschiet. Elke week 3 á 4 wedstrijden, waarin we allemaal nieuwe dingen moesten uitvoeren en wennen aan onze nieuwe coach viel niet mee. Helemaal niet, omdat we door die wedstrijden, maar één keer de tijd hadden om die nieuwe dingen op een relaxte rustige manier te trainen.

Met de wedstrijd tegen KSV in de benen begonnen we de wedstrijd. We opende de score, Manon werd mooi vrijgespeeld op de cirkel en scoorde. Daarna scoorde Con Zelo, maar Linelle passeerde goed en maakte 1-2.

Con Zelo maakte weer gelijk, maar een goed nieuw uitgespeeld systeem, zorgde er voor dat Astrid kon scoren. Laura stond weer als een beest te keepen, na weken lang blessureleed en stopte een penalty.

Hierdoor kon VVW iets weglopen, door een benutte penalty van Linelle en break out van Sanja en een mooi één tweetje tussen Linel en Astrid. 3-6.

Con Zelo kwam terug naar 5-6 en bood goed tegenstand, maar VVW bleef bij de les.

Vanuit verschillende posities en overgangen werd er gescoord. Nu konden Wendy en Sanja scoren en daarna deed Jorien er nog een schepje bovenop. Laura stopte een break out en voorkwam dat Con Zelo kon aanhaken. 8-11.

Het is mooi om te zien dat er over de gehele breedte word gescoord en samengespeeld. Esther en Wendy konden beide doorbreken en legde de bal achter de keepster van Con Zelo.

Een kleine spelomzetting van Dragan, zorgde ervoor dat Linelle een aantal keer op de cirkel werd vrijgespeeld door Wendy en zo konden we gaan rusten met een 12-15 voorsprong.

Drie doelpuntje voor is niet een erg grote marge in handbal, maar we speelden dan ook nog niet op ons top. De tweede helft moesten we gewoon knallen en dan zou het goed komen.

We schoten dan ook als vuurpijlen zo snel de tweede helft in, twee keer achter elkaar liep Sanja iedereen voorbij en scoorde. Daarna resulteerde snel spel in een doelpunt voor Jorien. 12-18.

Een voorsprong die we niet meer weg zouden geven. Con Zelo bleef ook scoren en we maakte hier en daar nog fouten, maar wij bleven ook scoren.

Astrid knalde van afstand de bal er in, daarna Rowie, daarna Linelle, daarna Fanny, daarna Wendy, als tegenstander zou je er toch gek van worden. Iedereen bij onze dames kan scoren, dus het gevaar komt ook van alle kanten.

De coach van Con Zelo probeerde nog wat omzettingen te doen. Maar we bleven geconcentreerd en Fanny, Rowie en Linelle bleven scoren.

In de dekking stond het inmiddels ook als een huis. Hier en daar een slippertje, waardoor de bal toch in het doel belandde, maar ja…………de winst was er. 26-33.

En hiermee gaan we ongeslagen van het veld, de zaal in!!

Scores: Linelle 10, Astrid 4, Sanja 4, Wendy 4, Rowie 4, Fanny 3, Jorien 2, Esther 1 en Manon 1.

Heerlijk om zo een wedstrijd te spelen, waarin we als team werken en uiteindelijk tot een mooi resultaat komen. Zouden de puntjes dan in de laatste week tot nog op de i komen?

Dat gaan we zien in de openingswedstrijd aanstaande zondag in de Dars!! Dan komt Hurry Up bij ons, om 13:00 uur, op bezoek. Wij hebben er super zin in en we hopen dat we al onze trouwe en nieuwe supporters, mogen verwelkomen, bij de altijd leuke wedstrijden in

Oud papier

17 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt

Dick van Berkum
Ted Smit
Suze Gutter
Nienke Kluit
Eva Smit
Jade Boerdijk
Petra Pladdet - van heerwaarde
Amanda Germans

Zaaldienst

16 december 2018

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 1

Van 10.20 uur tot 11.30 uur Stephanie Fransen

Van 11.30 uur tot 12.45 uur Rianne Smit en Lieke Swart

Van 13.00 uur tot 15.45 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.45 uur tot 17.00 uur Britt Degeling en Beau Groot

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 2

Van 13.50 uur tot 14.50 uur Sabine Verdonk