Vooruitgang Vergt Wilskracht

DEEN Sponsoractie: we hebben een winnaar!

De DEEN Jeugdsponsoractie is beëindigd.

Van zondag 7 september tot en met zaterdag 18 oktober kreeg het winkelend publiek bij DEEN sponsormunten bij bepaalde producten. Ook kwam een vertegenwoordiger van DEEN Supermarkten op zaterdag naar de Westrand om extra aanbiedingen en munten uit te delen. Die munten kon men in de koker van een van de deelnemende verenigingen (= handbalvereniging VVW natuurlijk!) stoppen. Hoe meer muntjes, hoe meer DEEN onze vereniging sponsort!

Daarom stonden vele van onze jeugdteams een aantal zaterdagen of zondagen in DEEN. Op deze manier hoopten we extra aandacht te vestigen op 't Fortuin/VVW en zo extra muntjes binnen te halen. We hadden ook een ludieke activiteit bedacht: jong en oud mochten hun gooitalent tonen en blikgooien. En met succes! De inhoud van onze koker groeide zienderogen.

Want er is goed te zien in welke weken onze jeugd in DEEN aanwezig was:

De EINDSTAND volgens de poster in DEEN:

Jongens en meiden, en natuurlijk ook de coaches en ouders die jullie begeleidden, super bedankt voor jullie inzet. Helemaal top!

We verwachten op korte termijn de officiële einduitslag van DEEN te ontvangen. Dat laten we jullie uiteraard nog even weten.

Groeten, Ingrid en Ellen

Jeugd Commissie

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.