Vooruitgang Vergt Wilskracht

VVW topscorer DEEN Jeugdsponsoractie - DEEN bedankt!

VVW topscorer bij

DEEN Jeugdsponsoractie 2014

DEEN bedankt!

De DEEN Jeugdsponsoractie 2014 is op 18 oktober beëindigd. Gedurende 6 weken kreeg het winkelend publiek bij DEEN sponsormunten bij bepaalde producten. Die munten kon men in de koker van een van de deelnemende verenigingen (= handbalvereniging VVW natuurlijk!) stoppen. Hoe meer muntjes, hoe meer DEEN sponsort! Meerdere jeugdteams hielpen door op een paar zaterdagen en zondagen in DEEN te staan en zo te proberen extra muntjes binnen te halen. Als ludieke activiteit mocht jong en oud blikgooien.

't Fortuin/VVW deed het fantastisch! Met hulp van de jeugd groeide de inhoud van onze koker zienderogen.

We haalden het grootste aantal muntjes bij het DEEN Filiaal in Wervershoof!

Op zaterdag 8 november was de ontknoping. Namens DEEN Supermarkten kwam Dennis Kuiper bij de wedstrijd van onze E3 toppers langs, om een cheque te overhandigen aan onze interim-voorzitter Arie Ligthart. We kregen:

Een fantastisch mooie DEEN-cheque

ter waarde van EUR 1.410,21

Wat een prachtig mooi en enorm groot bedrag! Geld waar we hele mooie dingen mee kunnen doen voor onze jeugd, speciaal in dit jubileumjaar.

Wij bedanken iedereen die heeft geholpen om dit geweldige resultaat te bereiken: onze jeugdspelers, hun coaches die ze begeleidden, JC/Ingrid die het allemaal regelde en natuurlijk iedereen die 't Fortuin/VVW een warm hart toedraagt en hun muntjes in onze koker stopten.

Maar vooral:

DEEN SUPER BEDANKT

VOOR HET MOOIE BEDRAG.

We gaan er voor zorgen dat het goed besteed wordt.

Groeten,

Ingrid en Ellen, Jeugdcommissie

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.