Vooruitgang Vergt Wilskracht

Nieuwjaarstoernooi Handbalvereniging VVW was weer geslaagd!

Op vrijdag 2 januari vond het nieuwjaarstoernooi van handbalvereniging ’t Fortuin VVW plaats in De Dars. Het middagprogramma bestond uit een mixtoernooi voor de jeugd. Vanaf half 4 begonnen enkele vriendschappelijke wedstrijden.

Om 11:00 uur begon het met een mixtoernooi van 4 teams gemaakt uit de F2 en F3 en alle trainende leden. Op een half handbalveld was het fanatisme en vooral het plezier groot. Ook de F1 en de E jeugd vormden 4 gemixte teams en waren om 11:00 uur gestart in De Darshal. Leuk om te zien dat het samenspel zonder problemen verliep en iedereen enthousiast was. Daarna was er voor iedereen die mee wilde doen een zumbales van Olga. Niet alleen de heupen, maar alle lichaamsdelen werden losgegooid! Om 13:30 uur was het de beurt aan de D-jeugd en E1 (4 teams) een mixtoernooi te spelen en ook dit verliep prima. De 4 teams van de C- en B-jeugd startte ook om 13:30 uur in de andere hal. Hier was het eerst even aftasten, maar toen iedereen een wedstrijdje gespeeld had, werd het spel iets vrijer. Amber, Noël, Petra, Naomi, Annabel, Tamara, Mila, Sandra en Miranda bedankt voor het begeleiden van deze wedstrijden! En natuurlijk ook de coaches bedankt voor het begeleiden van de teams.

Daarna was het de beurt aan de meiden C1 om te laten zien waar zij voor staan. Zij namen het op tegen de C1 van ZAP. Deze wedstrijd eindigde in het voordeel van ZAP (15-19). De B jeugd nam het ook op tegen ZAP in een leuke wedstrijd, er werd aan beide kanten goed samen gespeeld. Bij ZAP liep het net iets beter en zij maakten dan ook drie doelpunten meer (20-23). Bij A jeugd ging ZAP er ook met de winst vandoor, hetzij met een doelpunt verschil minder (28-30). Het was mooi om de vechtlust bij beide teams te zien. Voor de heren geen ZAP als tegenstander, maar VLC. Zij spelen ook tegen elkaar in de competitie. Deze keer was VLC te sterk voor de heren en zij gingen er na 2 x 30 min met een 23 - 29 overwinning vandoor. Voor de dames stond een trial op het programma (VVW - ZAP - Nationaal Politieteam). Alle teams speelden 30 min tegen elkaar en het waren leuke wedstrijden om te zien. Uitslagen: VVW - ZAP 10-12, NPteam - ZAP 6 -11, VVW - NPteam 17-14. Sharon, Sylvia, Sandra, Jos, Kees en Ton bedankt voor het fluiten.

In de tussentijd was ook de trekking voor de hoofdprijs (€200 aan cadeaubonnen) van de nieuwjaarsloterij gedaan. De gelukkige winnaar was helaas niet aanwezig. De lijst van prijswinnaars is binnenkort te vinden op www.handbalvvw.nl bij laatste nieuws. Op de site zijn ook veel foto's te vinden bij albums. Uiteraard was de derde helft enorm gezellig en is er tot in de late uurtjes nagepraat.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.