Vooruitgang Vergt Wilskracht

De eerste van de 3 dagen schoolhandbal zit er weer op!

RUITER & DE LANGE BV WARMTE EN LUCHTTECHNIEK

SCHOOLHANDBALTOERNOOI

Woensdag 1 april was weer de eerste dag van het Ruiter en de Lange schoolhandbaltoernooi. Op de eerste woensdag mogen de groepen 7 en 8 om de eer gaan strijden. De weersvoorspellingen waren dit jaar echter zo slecht, dat er besloten werd om binnen te gaan handballen in de Dars. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Er werd door 17 teams gepeeld van 7 verschillende scholen. De prijzen werden ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Ruiter & de Lange BV warmte- en luchttechniek. Tevens werd er door groep 7 en 8 gestreden om de felbegeerde Ruiter & de Lange fair-play cup en kregen alle deelnemers een vaantje.

Als eerste waren de meiden aan de beurt. Zowel in poule 1 als in poule 2 werden de teams van de Werenfridus ongeslagen eerste.

In poule 1 werd de schelp tweede, St.Jozef derde en Ger. Majella vierde.

In poule 2 werd de Bangert tweede, de Dijkwerkers derde en De Schelp vierde.

Hierna kwamen de jongens het veld op. Hier werd er gestreden in drie poules. In de eerste poule werd de Schelp eerste, de Vijzel tweede en de Werenfridus derde.

In poule 2 werd de Werenfridus eerste, de Schelp tweede en de Bangert derde.

In poule 3 werd de St.Jozef eerste, de Vijzel tweede en de Ger.Majella derde.

Als laatste maar zeker niet als laatste werd nog de fair-play cup uitgereikt. Dit jaar ging de eer naar de Vijzel die de grote beker mee naar huis mochten nemen. Erg knap gedaan!

En of alle prijzen nog niet genoeg was trakteerde Ruiter & de Lange alle kinderen op een ijsje om ze te feliciteren met het 60 jarig bestaan van Handbalvereniging ’t Fortuin-VVW en bovendien viert Ruiter & de Lange zelf ook hun 25 jarig bestaan dit jaar. Gefeliciteerd!

Alle jongens en meisjes: bedankt voor jullie enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid. Alle vrijwilligers verschrikkelijk bedankt! Zonder de vele vrijwilligers was deze prachtige middag niet mogelijk. We waren weer heel blij met jullie! We kijken al uit naar volgende week als de groepen 5 en 6 aan de beurt zijn. Tot dan!

Marjo, Carolien, Jose en Tamara

Kijk voor foto's bij albums.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.