Vooruitgang Vergt Wilskracht

Schoolhandbaltoernooi 8 en 15 april

RUITER & DE LANGE BV WARMTE EN LUCHTTECHNIEK

SCHOOLHANDBALTOERNOOI

De groepen 5 en 6 waren op 8 april aan de beurt om te strijden voor de felbegeerde prijzen van het Ruiter en de Lange schoolhandbaltoernooi. Dus konden we fijn op het sportcomplex de Westrand van start.

Er werd deze week door 18 teams gepeeld van 7 verschillende scholen. De prijzen werden ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Ruiter & de Lange BV warmte- en luchttechniek. Er was een beker voor alle teamsleden van de teams die eerste en tweede werden. Tevens kregen alle deelnemers een vaantje.

Als eerste waren de meidenpoules aan de beurt. Er zaten zeer spannende wedstrijden bij, maar natuurlijk kon er per poule maar 1 de winnaar zijn.

In poule 1 werd de Werenfridus eerste, de Schelp tweede en de St.Jozef derde.

In poule 2 werd de Vijzel eerste, de Schelp tweede en de Werenfridus derde.

Hierna kwamen de jongens het veld op. Hier werd er gestreden in drie poules met ieder vier teams. In poule 1 werd St. Jozef eerste, in poule 2 werd de Schelp eerste en in poule 3 werd de Schelp 3 mix eerste.

Helaas waren de uitslagen van de teams verdwenen, en wisten we niet meer wie 2e, 3e en 4e waren geworden. Vandaar ook dat dit verslagje enigszins vertraagd is.

En of alle prijzen nog niet genoeg was trakteerde Ruiter & de Lange alle kinderen op een ijsje om ze te feliciteren met het 60 jarig bestaan van Handbalvereniging ’t Fortuin-VVW en bovendien viert Ruiter & de Lange zelf ook hun 25 jarig bestaan dit jaar. Gefeliciteerd!

***************************************************************************

Woensdag 15 april was de laatste dag van het Ruiter en de Lange schoolhandbaltoernooi. Op deze woensdagmiddag mochten de groepen 3 en 4 het handbal (leren) spelen. Het was prachtig weer en de supporters waren dan ook in grote getallen gekomen. Iedereen genoot van het spel en de zon!

Dit jaar waren er wat minder teams en zodoende kon de organisatie de wedstrijden indelen voor een halve middag.

Bij groep 3 en 4 werden zachtere ballen gebruikt. Deze worden ook gebruikt bij de wedstrijden waar de kinderen dan ook op een halfveld handballen. Tijdens het toernooi werd er nog gebruik gemaakt van een heel veld, maar volgend jaar zal de organisatie dit veranderen. In ieder geval: de zachtere bal leek af en toe wel een stuiterbal. Deze stuiterde af en toe zo het doel in over verbrouwereerde keepers/sters heen.Er werd fanatiek gehandbald en het was weer een mooi gezicht. De EHBO had het druk met pleisters plakken, maar verder vielen de verwondingen gelukkig erg mee. En al het leed was helemaal geleden nadat iedereengetrakteerd werd op een ijsje. Deze traktatie werd geschonken doorRuiter & de Lange om handbalvereniging ’t Fortuin VVW te feliciteren met hun60 jarig bestaan en bovendien viert Ruiter & de Lange zelf ook hun 25 jarig bestaan dit jaar. Gefeliciteerd!

In poule 1 (meisjes) werd St.Jozef eerste, De Schelp 1 tweede,De Schelp 2 derde en Werenfridus vierde.

In poule 2 (mix en meisjes) werd de Vijzel mix eerste, Werenfridus 2 meisjes tweede,Ger. Majella mix derde en De Schelp mix vierde.

In poule 3 (jongens) werd Werenfridus 1 eerste, de Schelp 1 tweede, St. Jozef 1 derde en Werenfridus 2 vierde.

Alle jongens en meisjes: bedankt voor jullie enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid. Alle vrijwilligers verschrikkelijk bedankt! Zonder de vele vrijwilligers waren deze prachtige middagen niet mogelijk. We waren weer heel blij met jullie! Tot volgend jaar!

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.