Vooruitgang Vergt Wilskracht

Vacature wedstrijdsecretariaat Senioren en A-jeugd

Vacature wedstrijdsecretariaat senioren en A-jeugd

Het is een taak die niet veel tijd kost per week, maar wel heel waardevol is voor de spelende teams:

Verzetten wedstrijden
Als wedstrijdsecretaris ben je het aanspreekpunt voor de bond, teams en tegenstanders als er een wedstrijd verzet/geannuleerd moet worden. In de zaal kan er bijna niet geschoven worden en worden er maar zelden verzoeken toe gedaan. Op het veld komt het vaker voor. Je kijkt of er een veld beschikbaar is, een scheidsrechter en communiceert dit met de tegenstander en bond.

Wijzigingen van de bond
De bond geeft de wedstrijdwijzigingen per e-mail door. Je stuurt dit door naar het betreffende team.

Bestuurstas zaaldienst
In het zaalseizoen heeft een bestuurslid bestuursdienst. Het bestuurslid haalt de tas bij je op en brengt deze weer terug.

Reserveshirts
Je houdt in de gaten of een team bij een tegenstander speelt waar ook in gele shirts wordt gespeeld. Je informeert het team zodat de tas bij je opgehaald kan worden.

Wedstrijdformulieren
De wedstrijdformulieren gaan verdwijnen. Er is vanaf volgend seizoen alleen nog maar een digitaal wedstrijdformulier. De formulieren hoeven dus niet meer op zondagavond te worden verzameld en op de post worden gedaan.

Invoeren uitslagen
Je kijkt via de Sportlinked App na of de uitslagen digitaal zijn ingevoerd. Zo niet, kan je dat via de app invoeren en vastleggen.

Boekje met pasjes
Aan het einde van het seizoen vraag je de boekjes met pasjes terug. Deze worden aangepast naar de vernieuwde teamindeling en deel je weer uit aan het begin van het seizoen.

Er is een aantal jaar terug door een vrijwilliger een ordner gemaakt met alle informatie over deze functie. Tegenwoordig is iedereen snel bereikbaar met de whatssapp en e-mail.

Wil jij het wedstrijdsecretariaat overnemen? Laat dat dan weten via hanbalvvw@Hotmail.com, hier kan je ook eventuele vragen stellen.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.