Vooruitgang Vergt Wilskracht

Dames 3 is kampioen!

Onze Dames 3 hebben het buitenseizoen nog niet afgesloten maar hebben wel tegen hun directe opponent Westfriezen voor het kampioenschap veilig gesteld.

Met nog twee wedstrijden te spelen hadden ze 2 punten voorsprong. Het doelsaldo was wel in het nadeel van Dames 3 dus minimaal een gelijkspel was noodzakelijk.

...

Gelukkig stonden alle neusjes dezelfde kant op en was de motivatie bij allemaal zo hoog dat ze een goede wedstrijd tegen hebben gespeeld. Ze hebben het volle uur voor gestaan.

Al moet gezegd word dat het doelpuntverschil niet groot was, dus met andere worden een spannende wedstrijd. Uiteindelijk hebben de Dames met 20-15 gewonnen.

Dus grote vreugde vanwege het kampioenschap maar ook een jammer dat ze tevens officieel afscheid hebben genomen van twee speelster. Lisette en Marjon hebben besloten om te stoppen met handbal. Heel jammer dat zij er volgend seizoen er niet meer bij zijn. Des al niet te min was het vandaag, zondag 3 juni een euforische stemming en is het kampioenschap gevierd. Helaas waren Fleur en Manon niet aanwezig. Daarom staan ze niet op de foto maar ze hebben wel bijgedragen aan dit mooi resultaat.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.