Vooruitgang Vergt Wilskracht

11 Bikkels aan het werk voor Kolding!

Tijdens het paasweekend jl. waren 54 jongens, meiden en hun begeleiding naar het mooie Kolding in Denemarken afgereisd om daar te proeven aan internationaal TOP niveau handbal. In een eerder verslag hebben jullie kunnen lezen dat iedereen daar ontzettend van heeft genoten.

Achter deze organisatie zat een groep vrijwilligers die alles 'met elkaar voor elkaar' hebben gebokst. De insteek was een grote groep jeugdhandballers mee nemen, waarbij de prijs voor deze reis zo laag mogelijk moest blijven.Er zijn vele sponsors enthousiast gemaakt en bij dit project betrokken geraakt. Zo kwam de commissie ook bij de gemeente Medemblik. Door hen werd de commissie geënthousiasmeerd voor Crowdfunding. Een nieuwe manier van geld inzamelen. Crowdfunding is een financieringsvorm waarbij geld opgehaald wordt bij mensen: ”de crowd”, die bereid zijn een (klein) bedrag te investeren in een onderneming of project. Zo schonk ook de firma Kreuk uit Andijk een prachtig bedrag aan ons `Kolding project`. Als tegenprestatie moesten 10 deelnemers en 1 ouder een zaterdag op het land aan het werk. Ook zij werkten dus 'met elkaar voor elkaar'. Namens alle deelnemers willen wij deze groep dan ook ontzettend bedanken voor hun vrijwillige inzet!

Hiermee is ons 'Koldingproject'helemaal afgesloten en kunnen we zeggen dat het doel van de organiserende commissie ruimschoots is behaald.

Op de foto: onze bikkels:Petra, Sil, Nova, Boris, Maartje, Devin, Joyce, Tamara, Noel, Joep en Elke (niet op de foto getoond) !

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.