Vooruitgang Vergt Wilskracht

Het was een geslaagd en gezellig weekend ter ere van het...

Jeugddag 13 juni

Zaterdag 13 juni was het eindelijk zover. Helaas zag de lucht grijs en kwam er een paar uur lang wat regen uit. Maar de eerste activiteiten van het 60-jarig bestaan gingen van start. Om 11.00 stonden er 90 kinderen op de westrand om mee te doen met de jeugddag. Zo begonnen de B+C+D jeugd aan de fotochallenge in het dorp. Deze was erg leuk, alle teams waren erg fanatiek en vooral creatief. Na de tocht hoorden wij alleen maar enthousiaste berichten van de kinderen. In de ochtend deden de F+E jeugd allemaal spelletjes op de handbalvelden. Het grootste spektakel was natuurlijk de stormbaan van 46,5 meter op het veld. Alle kinderen zijn hier vanaf geweest en vonden het prachtig. Om 14.00 vond er een wissel plaats. De kinderen vanuit het dorp gingen nu de spellen op de westrand doen en de kinderen op de westrand gingen nu een vossenjacht in het dorp doen. Alle kinderen vonden het een leuke vossenjacht en deden vooral enthousiast bij de vossen mee. Om 16.30 was het einde van de dag aangebroken en gingen de kinderen met een blij gezicht naar huis. Wij willen de club van 50 bedanken voor de sponsoring van deze stormbaan. Daarnaast willen wij de vrijwilligers ook heel erg bedanken voor al hun hulp deze dag. Zonder jullie was het nooit zo’n topdag geworden.

Feestavond
Om 20:30 uur startte de feestavond in een mooie tent welke op het eerste handbalveld was neergezet. Uiteindelijk waren er nog veel kaarten aan de deur verkocht waardoor het gezellig druk was. Met muziek van de Two men band (Sjaak Schouten en Hans Koopman) en DJ freaking beats zat de sfeer er goed in! Jose (Ruiter) werd nog even in het zonnetje gezet. Jose stopt met bijna al haar vrijwillige taken binnen VVW en dat zijn er heel wat! Jose, nogmaals bedankt voor alles! Daarna was er nog een sponsoroverdracht. 'T Fortuin draagt het hoofdsponsorschap over aan Commandeur verzekeringen. Frank & Karin bedankt voor jullie sponsoring en we zullen jullie vast nog vaak bij VVW zien. Volgend seizoen heten we dus Commandeur Verzekeringen VVW. Daarna ging de muziek weer aan en ging het los! Na een half uurtje ouderwets hakken ging de muziek rond half twee uit. Uiteraard waren er nog mensen die nog lang niet uitgefeest waren. Iedereen die aanwezig was bedankt voor jullie gezelligheid en iedereen die geholpen heeft met opruimen ook bedankt!

Foto challenge zondag
De zondag was het aan de senioren om de uitdaging van de foto challenge aan te gaan. Er sloten wat mensen later aan (vast een zware avond gehad de avond er voor ;-) In totaal waren er vier teams die bloedfanatiek waren. Via de app kregen zij een (deel van een) locatie doorgestuurd en hierbij moesten zij dan een teamfoto maken. als dit de juiste locatie was, kregen zij de volgende locatie toegestuurd en hier kregen ze punten voor. Onderweg konden ze ook punten verdienen met allerlei opdrachten en er werden punten toegediend voor het maken van een mascotte met materiaal wat je onderweg tegen kwam. Het was echt heel leuk om te zien hoe creatief elke groep was. Uiteindelijk had dames 1+ gewonnen.

Familietoernooi
Om 14:30, iets later dan normaal i.v.m. de festiviteiten van het 60 jarig bestaan van VVW, begon het 32ste familietoernooi. De zon scheen helaas nog steeds niet, maar het was nog wel droog. Er waren in totaal 7 teams verdeeld over 2 poules. Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales gespeeld. De familie Kolenberg was na 3 wedstrijden klaar. De wedstrijd om plaats 5 en 6 won de familie Schouten van de familie spekkies. De familie Kaagman versloeg de familie Vd Gragt om de derde plaats en de familie De Schuttes (een goeie debutant!!) verloren de finale in de motregen van familie F.C. Thaam. Zij mogen de beker nu wederom houden, omdat het de derde keer achter elkaar is dat zij het toernooi gewonnen hebben. Daarna hebben de teams nog even mooi aangezeten en nagepraat in de kantine. Alle vrijwilligers bedankt (scheidsrechters, barmedewerkers en DJ Heineken (die overigens bijna het hele weekend aanwezig was waar voor heeeeeel veel dank!) en natuurlijk ook de teams bedankt voor jullie deelname. Het was (voorlopig) Kim haar laatste toernooi voor de toernooicommissie, Kim bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!


En dan zit het weekend met alle festiviteiten er alweer op! Iedereen die er aan mee geholpen en gewerkt heeft; enorm bedankt voor jullie hulp! Natuurlijk zijn overal ook foto's van gemaakt. Kijk hiervoor op www.handbalvvw.nl en dan onder albums.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.