Vooruitgang Vergt Wilskracht

Scheidsrechterindeling

Indeling Scheidsrechters

Tijdens de laatste ledenvergadering is besloten dat de invulling van de scheidsrechters voor de jeugd en voor je eigen wedstrijden geregeld gaat worden door de teams. In principe houd het in dat je als team verantwoordelijk bent voor een jeugdteam (of twee) en voor de invulling van een scheidsrechter voor je eigen wedstrijden. Je kan een beroep doen op de scheidsrechters binnen de vereniging of je fluit zelf een jeugdwedstrijd. Die teams die een bond scheidsrechter op hun wedstrijden toegewezen krijgen zijn verantwoordelijk voor twee teams. De andere teams zijn verantwoordelijk voor een team.

De wedstrijden (maar ook die van jezelf) die onder de verantwoording van jouw team vallen kan je vinden op de website van het NHV. Je zoekt in Competitie naar club (VVW). Dan ga je naar programma. Vink thuiswedstrijden aan en je ziet het complete programma. Je kan ook je zoekcriteria aanpassen en enkel op team zoeken.

Belangrijk is dat je binnen jouw team een persoon zoekt die contactpersoon is. Hij of Zij stuurt een mail naar Arie Ligthart; arie.lida@quicknet.nl. Hij of Zij krijgt dan een lijst met de contactgegevens van de scheidsrechters die voor de vereniging fluiten. Deze contactpersoon moet altijd bereikbaar zijn dus graag ook je mobiele nummer doorgeven.

Vanaf nu worden er geen wedstrijdformulier afgegeven. Alle wedstrijden worden geregistreerd door middel van het Digitale Wedstrijdformulier. Dat betekent dat enkel geregistreerde leden de wedstrijden kunnen fluiten. Op de site van de bond kan je alle informatie krijgen over hoe het werkt met het digitale wedstrijd formulier.

LET OP!

Het is belangrijk dat de scheidsrechter wordt toegevoegd aan de wedstrijd. Dat kan enkel door diegene die bij de bond is bekend als zijnde DWF contactpersoon. Die personen zijn de mensen van het wedstrijdscretariaat en Arie Ligthart. Die personen moeten weten wie de wedstrijden gaat fluiten. Dus het contactpersoon geeft door wie de wedstrijden gaat fluiten.

Neem je verantwoordelijkheid en zorg er voor dat onze jeugd niet op het veld staan zonder scheidsrechter. Iedereen die tot nu toe heeft gehandbald weet hoe vervelend dit kan zijn. Jullie hebben het waarschijnlijk nog nooit meegemaakt toen jullie in de jeugd ook hebben gespeeld. Daarom is de contactpersoon belangrijk. In ieder team moet er een contactpersoon zijn. Hij of zij gaan dan rechtstreeks communiceren met Arie Ligthart of de wedstrijdsecrtariaten.

Er geldt 1 regel:

Alle wedstrijden worden gespeeld er wordt geen wedstrijd afgelast omdat er geen scheidsrechter is

indeling scheidsrechters

Heren 1

Heren B1 en Meisjes E5

Heren 2

Meisjes C2

Dames 1

Meisjes B3 en Jeugd D1

Dames 2

Jeugd D2 en Jeugd D3

Dames 3

jeugd D4

Dames 4

Jeugd E1

Dames A1

jeugd E3 en jeugd E3

Dames A2

jeugd E4

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.