Vooruitgang Vergt Wilskracht

Even voorstellen: Commandeur Verzekeringen

Met ingang van het seizoen 2015-2016 zijn wij de nieuwe hoofdsponsor van Handbalvereniging VVW. Daar zijn we best trots op, juist omdat we veel met elkaar gemeen hebben. Al sinds 1954 adviseren wij particulieren en ondernemers op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij zijn dus nèt een jaartje ouder dan onze mooie vereniging, die onlangs haar 60-jarig jubileum mocht vieren.

Wij werken vanuit ons kantoor op de Korenmarkt 15 te Zwaagdijk op bedrijvenpark WFO met een team van 17 enthousiaste medewerkers, en zijn hiermee één van de grootste verzekeringskantoren in de regio. Ons kantoor geeft onafhankelijk advies; wij zijn dus niet aan één verzekeringsmaatschappij gebonden. Via onze inkoopcombinaties en rechtstreekse aanstellingen bij verzekeraars hebben we de beschikking over een enorm netwerk, hetgeen ons in staat stelt om voorwaarden- en premietechnisch te werken aan het op creatieve en optimale wijze verzekeren van risico’s.

Van oudsher zijn wij ook sterk geworteld in West-Friesland, met medewerkers uit Wervershoof, Onderdijk, Medemblik en omstreken. Wij hechten waarde aan onze relaties, die vaak al tientallen jaren verbonden zijn aan ons kantoor. Grootouders, ouders, kinderen, kleinkinderen; van generatie op generatie; iets wat je bij onze handbalvereniging eveneens terugziet. Mooi ook te zien dat vele subsponsors, leden, oud-leden en vrijwilligers verbonden zijn aan ons kantoor en hun pakket aan ons toevertrouwen; dit heeft ook gemaakt dat wij volmondig “JA” hebben gezegd om in ieder geval de komende 3 jaren er met elkaar voor te gaan.

Nogmaals wil ik herhalen hetgeen ik op de jubileumavond al aangaf; aan alleen “een pot met geld” heeft een vereniging niets; het valt en staat met al die tomeloze inzet van enthousiaste leden, bestuur- en commissieleden en vrijwilligers; ieder draagt zijn of haar steentje bij en dat maakt deze mooie sport mogelijk. Van harte spreek ik namens Commandeur Verzekeringen de wens en de verwachting uit dat we met elkaar hele mooie, sportieve en succesvolle jaren tegemoet gaan!

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.