Vooruitgang Vergt Wilskracht

Nascholing 21 november wederom een groot succes!

Na het grote succes van vorig jaar lag de verwachting dit keer erg hoog.
Het moest zo goed mogelijk, de lat nog hoger, de kwaliteit nog beter.
Twee trainers van het hoogste kaliber, vers fruit, koek van de bakker… overal was aan gedacht.
Er werden twee teamtrainingen gegeven waarbij zowel het aanvallende als verdedigende aspect werd besproken. De jongens en meiden van de C-jeugd mochten een training volgen over het aanvallende deel, de jongens en meiden van de B-jeugd een training over het verdedigende deel. Ze hebben het allemaal prima gedaan en dat was dit keer zeker niet makkelijk. Deze trainers zijn gewend het hoogste niveau te trainen en 40 trainers aan de zijlijn maken het er niet makkelijker op!

Deze keer mochten ook keepers zichzelf inschrijven voor een exclusieve keepersclinic onder leiding van Herman Breuer. Herman werd gesteund door 8 ervaren trainers wat zorgde voor een heleboel positieve geluiden! Er is mij gevraagd dit weer te gaan organiseren, door het grote succes lijkt me dit ook erg leuk om te doen. Maar liefst 40 trainers en 36 keepers vanuit zowel de recreatie als de prestatiesport zijn van heiden en verre gekomen om mee te doen! Een topprestatie waar we erg blij mee kunnen zijn! Sandra, Miranda, Johan, Fred, Kees, Maarten en Peter nogmaals bedankt!
Mijn dank gaat ook uit naar de club van 50, de Dars en Sandra van der Gragt & Johan de Moel voor hun hulp. Hou de binding, de bond en handbalvvw.nl in de gaten voor de volgende keer!

Met sportieve groet,
Joost Schutte

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.