Vooruitgang Vergt Wilskracht

Nieuwjaarstoernooi Handbalvereniging Commandeur VVW is...

Zaterdag 4 januari vond het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi van VVW weer plaats.

De E-jeugd (3 en 4) van VVW speelde tegen de E1, E2 en E3 van Hauwert en waren om 11u gestart en speelden afwisselend tegen elkaar tot 13:30 uur. Dit waren leuke partijtjes en er werd fanatiek gestreden (ook al was er geen prijs te winnen).

De F-jeugd (gemixt over 4 teams: de ballen, de pieken, de lichtjes en de slingers) speelde op de verkleinde veldjes met kleinere doelen in de Olympiahal. Ook hier was de inzet goed en werd er fanatiek gestreden en goed samen gespeeld. De eer was voldoende om volop voor de winst te gaan. Om 13:00 uur zat het er voor hun ook op.

Toen was het om 13:30 de beurt aan de D- en C-jeugd om gemixt de strijd aan te gaan. In het begin was het even aftasten, je speelt niet met je eigen team, dus het is toch even wennen. Er waren leuke combinaties en aanvallen en ondanks dat het fanatiek was, waren de wedstrijden wel sportief. Het totale schema was iets uitgelopen en uiteindelijk waren deze wedstrijden rond tien voor vier klaar.

Om 16:00 uur stond onze talentvolle jongens C1 te springen om tegen Volendam C1 te mogen spelen. Onder leiding van Jos werd dit een leuke wedstrijd waarbij VVW (letterlijk en figuurlijk) een maatje te groot was voor Volendam. Zij wonnen uiteindelijk met ongeveer 10 punten verschil.

Zoals al eerder gezegd was het een lastig toernooi om externe tegenstanders te vinden. Dit was voor de B1 ook niet gelukt en mochten zij aantreden tegen de B2. Dit was een enorm spannende pot die uiteindelijk met 1 punt gewonnen was door de B1.

Om 17:45 uur was het de beurt aan de A1 en de Dames 2 om uit te maken wie er met de winst vandoor ging. Deze wedstrijd ging een beetje op en neer en uiteindelijk was het dames 2 dat aan het langste eind trok (verschil ongeveer 4 doelpunten).

Het politieteam was gekomen om het tegen onze dames 1 op te nemen. Laura stond op doel bij het politieteam (wat eerste divisie en volgens mij ook ere-divisie ervaring heeft). Het was een leuke wedstrijd om te zien waarbij beide teams er vol in gingen. Het politieteam wist uiteindelijk de punten binnen te slepen.

Tussen de wedstrijd van de dames en de heren werd nog de winnaar van de hoofdprijs van de loterij getrokken, mevrouw Grooteman was helaas niet aanwezig om haar prijs direct in ontvangst te nemen, maar deze heeft zij uiteraard nog tegoed. De andere prijswinnaar staan op www.handbalvvw.nl.

En om 20:15 uur was het dan eindelijk tijd voor onze mannen. Heren 1 en 2 werden gemixt en 'oud' nam het op tegen 'jong'. Een leuke wedstrijd vol strijd die uiteindelijk gelijk op ging.

De hele dag door was de muziek geregeld door DJ Heineken en waren er mandarijnen beschikbaar gesteld door The Greenery. De derde helft werd goed verzorgd door De Dars met diverse bittergarnituur. Uiteraard kon deze dag niet doorgaan zonder alle vrijwilligers (coaches, scheidsrechters, DJ, zaaldienst en iedereen die ik nog vergeten ben), enorm bedankt voor jullie hulp. En natuurlijk ook alle teams bedankt voor de leuke wedstrijden en jullie gezelligheid. Foto's van deze dag zijn te vinden op www.handbalvvw.nl onder albums. Graag tot volgend jaar!

De Toernooicommissie


Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.