Vooruitgang Vergt Wilskracht

F2 kampioen

Commandeur VVW F2 – Alpha Tours Valken F2 12-1

Zaterdag 4 juni 2016, de laatste wedstrijd van het seizoen, de week ervoor waren we al kampioen geworden, maar worden we ook ongeslagen kampioen dat was de vraag die deze ochtend onze meiden bezig hield. En wat is er mooier om het kampioenschap thuis op eigen veld te vieren met al onze supporters die er deze dag ook weer bij waren.

We begonnen super goed aan de wedstrijd en binnen een paar minuten liepen wij uit op een 6-0 voorsprong, dus alle spanning verdween bij de meiden en ze konden heerlijk spelen.

Na het laatste fluitsignaal en de shoot outs werden de oorkondes, bloemen en medailles uitgereikt waarna de meiden al snel de schoenen en sokken uittrokken om vervolgens een heerlijke verfrissende duik te nemen in de sloot.

Aansluitend aan deze feestelijke dag hebben we een gezellige lunch genuttigd in de handbal kantine waarna we onze weg vervolgde naar alle ouders van onze meiden, daar stond bij elk huis spel klaar die de meiden gezamenlijk moesten volbrengen, ook kregen zij van elke ouder een envelop mee met puzzel stukken die we bij het laatste huis aan elkaar moesten puzzelen.

We hebben deze gezellige dag afgesloten met een verkoelend ijsje en zijn alle meiden moe maar voldaan weer huiswaarts gekeerd.

Meiden we zijn super trots op jullie en willen jullie bedanken voor dit super seizoen!

Tevens willen wij alle ouders bedanken die er elke week weer trouw bij waren.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.