Vooruitgang Vergt Wilskracht

Familietoernooi was weer geslaagd

Op 26 juni vond het familietoernooi van Commandeur Verzekeringen VVW weer plaats op onze mooie velden aan de Theo Koomenlaan. Er hadden zich 5 teams aangemeld welke op 1 veld speelden. Cor Nijholt mocht voor de laatste keer de vlaggen hijsen, hij heeft heel wat jaren vast op zondag achter de bar gestaan in de kantine.

Om 13:00 uur ging de eerste wedstrijd van start en om 16:00 uur werd de laatste wedstrijd gespeeld. Het weer zat mee, het waren leuke wedstrijden om te zien (vol strijd, maar wel sportief). De familie Vriend, Kaagman, Kolenberg, Van der Gragt en Schuitemaker streden om de titel, eer, beker en heerlijke taart. Uiteindelijk kaapte de familie Kolenberg de beker weg voor de neus van de familie Schuitemaker.
Alle teams weer bedankt voor het mee doen en ook de mensen achter de bar en de scheidsrechters bedankt.

Na het familietoernooi was er nog een gezellige einddag / barbecue waarbij we nog mooi van het weer en lekkere vlees van Slagerij Ruiter konden genieten. Cor Nijholt werd nog letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn inzet al die jaren. Al met al een geslaagde dag. Fijne vakantie allemaal en graag tot volgend seizoen!

Voor foto's kijk op www. handbalvvw.nl onder albums.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.