Vooruitgang Vergt Wilskracht

De D1 is een weekend naar Raalte geweest

De D1 is het weekend van 17 en 18 september naar Raalte geweest om mee te doen aan het jaarlijkse topsporttoernooi. We zijn op de valreep gevraagd mee te doen en vonden dit een goede ervaring. Hieronder een samengesteld verslag van de meiden.


We vertrokken om kwart over 7 ongeveer. Er gingen 4 auto’s. Het was ander half uur rijden. Maar er was een verkeerd adres gegeven. Gelukkig konden we er even goed wel komen. De eerste wedstrijd waren we hierdoor te laat. Gelukkig was de eerste wedstrijd iets verzet, waardoor we hem nog wel gewoon konden doen. We moesten de 1ste dag 4 wedstrijden.

De wedstrijden waren in 2 sporthallen. Een sporthal was best groot, ongeveer de Dars maar in die sport hal zat ook een zwembad, in deze sporthal sliepen we ook!!! In die andere die ongeveer 500meter verderop was deden we alleen wedstrijden.De tegenstanders leken allemaal op C-meiden. We hebben ons eigen spel gespeeld alleen de andere waren gewoon beter. Maar zelfs als we een wedstrijd verloren gaven we het niet op.

Na de wedstrijden hebben we ook nog gezwommen in het zwembad bij de sporthal.
Je had er een heel leuke glijbaan, en je had drie baden. De grootste was heel koud met een duikplank, het andere bad was met rotsen en emmers gevuld met water die ze over je heen lieten vallen. Kortom die met rotsen was veel leuker en dat bad had warmer water. Het laatste bad was waar je uitkomt met de glijbaan en die was heerlijk lekker warm. We hebben met het hele team gezwommen, het was heel leuk.

Na het zwemmen zijn we gaan eten in de kantine. Na het eten was er een wedstrijd van Kwiek dames 1 (eredivisie) tegen Dalfsen. Na de wedstrijd hebben we nog wat spelletjes gedaan. We hebben ook nog een rondje in het donker gelopen. Daarna zijn we gaan slapen.-
We sliepen met z’n alle in de gymzaal, dat was een belevenis. Onze kapster Mikela had het haar bij een paar meiden ingevlochten. Konden we daarna mooi naar het dansen in de andere zaal. Rond 12 uur ’s nachts probeerde wij te slapen, maar wat een geluiden om ons heen. Iemand was zijn bed aan het oppompen, snurken, bed verschuiven, praten enz.

Merel wilde wel weten waarom er een bed was verschoven , dus op de terug weg van de wc

liepen Merel, Merel en ik even langs die dames en vroeg Merel het even. De dames die daar op lagen hadden last van een meisje die erg aan het snurken was(haha). Gelukkig snurkte er bij ons niemand. Om kwart voor 7 ging het licht aan, dat was wel heeeeel erg vroeg -,- .

De twee wedstrijden van zondag waren het leukst, want die hadden wij gewonnen ^_^.

Groetjes van de D1

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.