Vooruitgang Vergt Wilskracht

Kantinebrand

Donderdag 27 april was nog niet begonnen of ik werd geconfronteerd met een vreselijk aanblik. De kantine van de voetbal en handbal stond in lichterlaaie. Het was een troosteloos aanblik en er gingen allerlei gedachtes door mij heen. Het moment dat we hier zijn begonnen in 2006. De trots die wij als vereniging hadden vanwege een schitterend complex. Het enthousiasme van die vele vrijwilligers die heel veel tijd en energie erin stoppen om er iets moois van te maken. En het was schitterend. De drie velden, de gezellige kantine. De vele sponsors die voor de mooie borden zorgden. De prachtige wedstrijden met Quick en DTS. En dat stond nu in brand. De emoties waren er. Heel veel emoties.

De volgende dag was het al duidelijk dat er nu ook weer kansen waren, nieuwe kansen. Maar eerst er voor zorgen dat de huishouding die bij een vereniging hoort weer op orde brengen. We moeten weer spelen. We willen weer trainen.

Warm zijn de vele telefoontjes en apps die aangeven dat er heel veel mensen zich betrokken voelen bij de vereniging. We willen graag helpen. Ontzettend mooi. Dat geeft je weer moed en dat het is wel duidelijk dat de gemeenschap van Wervershoof ervoor gaat. Frank Ooteman van Commandeur Verzekeringen die gelijk zijn kennis aanbied. Het is prachtig dat Frank en Karin Bot van ’t Fortuin gelijk meedenken en je een vergaderruimte aanbieden voor de coachvergaderingen, de jaarvergaderingen en de vergaderingen van het hoofdbestuur en jeugdcommissie. De koffie staat klaar gaf Frank aan. Ton en Inge Schouten van De Dars die met het geweldige aanbond kwamen om De Dars ter beschikking te stellen voor de komende wedstrijden.

Het initiatief van Erwin en Paul om een rekening te openen waarop iedereen een donatie kunnen doen. Als je hoort dat er al € 8.500,00 is gestort... Steun die we zo goed kunnen gebruiken!

Zo positief en mooi dat heel veel mensen meeleven en zich betrokken voelen bij de vereniging. We gaan ervoor. Nu komt de ware mentaliteit van de Wervershover boven drijven.

Een groot sportliefhebber zei het al: Ieder nadeel heeft een voordeel. Er zijn nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat de handbal en de voetbal SAMEN een prachtige kantine gaan bouwen, waar alle handballers en voetballers weer mooie sportieve en prachtige herinneringen aan gaan krijgen.

.

Arie Ligthart

Voorzitter handbalvereniging Commandeur/VVW

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.