Vooruitgang Vergt Wilskracht

Bericht van de voorzitter

Op 1 januari 2018 is het zover dat ik definitief stop met alle bestuurlijke taken voor onze vereniging. Vele hebben mij gevraagd of het echt zo is maar ik kan iedereen meegeven dat het werkelijk zo is.

Na 15 jaar heel veel vrije tijd, energie en enthousiasme gestopt te hebben in alles wat te maken heeft met bestuurlijk zaken is het zover dat ik enkel als scheidsrechter en supporter nog te maken krijg met onze handbalvereniging.

Ik kan terug kijken op heel veel mooie minuten, uren en dagen waarbij ik heel veel gesproken heb met mede vrijwilligers, trainers, spelers en speelsters, mede bestuurs- en commissieleden, buurtverenigingen en het NHV.

Het was een geweldige mooie periode, waarbij ik vele spannende, leuke en enthousiaste wedstijden heb gezien. Veel vrienden heb gemaakt. Heel veel mensen heb ontmoet. Gelachen, gemopperd, verdrietig, boos en blij ben geweest en soms een enkele slapeloze nacht. Maar dat was eigenlijk enkel op toernooien.

Het is mooi geweest. Het is nu tijd voor een ander die de mooie taak van voorzitter op zich wil nemen.

Ik ben mij ervan bewust dat niet iedereen staat te trappelen maar de vereniging hoeft niet iedereen. Enkel die ene man of vrouw die gewoon gek is van het spelletje. Het een uitdaging vindt om zo’n mooie vereniging te leiden. Samen

te werken met je bestuur- en commissieleden en die vele enthousiaste vrijwilligers. Het gezellig vindt om met speelster en spelers vanaf 5 tot en met 40 te praten over van alles. Zich realiseert dat de vereniging jouw kan gebruiken en hiervoor (dat kan ik niet ontkennen) vrije tijd ervoor over heeft. Bestuurlijk het een uitdaging vindt. Sportief is, maar ook van gezelligheid houdt. Gewoon een enthousiaste JIJ.

Herken jij jezelf in dit profiel of ken je iemand die dit kan oppakken. Laat wat van je horen of spreek die persoon erop aan.

Het is zo’n mooie vereniging en die verdient gewoon een goede voorzitter.

Arie Ligthart

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.