Vooruitgang Vergt Wilskracht

Benefietwedstrijd VVW DS1 - SEW DS1 groot succes

De avond begon al geweldig voor de vele C-meisjes van VVW en omliggende verenigingen. Ze kregen een handbalclinic onder begeleiding van Ronald van de Kamp, de hoofdtrainer/coach van SEW. 40 meisjes die een uur lang een schitterende training kregen. Nadat klaar was liep de Dars langzaam vol. We hadden al vrij snel in de gaten dat de belangstelling groot zou zijn. Onze wens kwam dan ook uit. Ca. 300 mensen kwamen op de wedstrijd af en zorgden voor een schitterende sfeer. De trial (3x25 minuten) kon beginnen en de toeschouwers kregen een schitterende wedstrijd voorgeschoteld onder begeleiding van Kees Ruiter uit HEM. De meiden van VVW lieten zien dat ze dit seizoen goed in hun vel zitten en blaken van het zelfvertrouwen. Het was snel en dynamisch en het verschil tussen de tweede klasse en eredivisie was niet te zien. Genieten dus zowel voor de meiden als voor de toeschouwers. Het werd uiteindelijk 24-24 en dat was een terechte uitslag. Maar waar het uiteindelijk om ging was ook nog een succes. Voor de inrichting van de nieuwe gezamenlijke kantine. Het schitterende bedrag van €2.100,00 werd opgehaald. Mede dankzij de veiling van het shirt van Angela Malenstijn. Deze ging naar Daan Schouten voor het mooie bedrag van € 180,00. De loterij was een groot succes en daarvoor bedanken wij de sponsors. EP Beerepoot, Rheino’s, Slijterij Vidra, Schouten juweliers&opticiens, Blokker, Vivant, Steltenpool Sport, DA drogist, Slagerij Ruiter en Pets&CO de Moel.

Aan het einde van de wedstrijd had Schouten juweliers&opticiens nog een schitterend cadeau voor de meest waardevolle speelster, Dat werd onze keepster Sharon Meester.

We kunnen terug kijken op een schitterende avond met een prachtig resultaat. De dank gaat uit naar iedereen die aanwezig was en hierdoor meegeholpen hebben aan de inrichting van de nieuwe kantine.

Handbalvereniging Commandeur/VVW en voetbalvereniging VVW

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.