Vooruitgang Vergt Wilskracht

Esmay en Silke als pupil van de week

Esmay en Silke waren afgelopen week pupil van de week bij de wedstrijd van dames 1 - Wijhe 1.

Esmay:
Afgelopen zondag was ik pupil van de week, het was super leuk!
Ik heb geholpen met ingooien en ik mocht de wedstrijd kijken. Heb ook op doel gegooid.. Hij ging er ook nog in hihi.
Ik kreeg ook nog een handbal met alle namen van de dames 1 erop, daar ben ik zo blij mee!!

Silke:
Ik mocht pupil van de week zijn in de Dars. Ik liep naar een mevrouw die vertelde me dat ik in de kleedkamer moest zijn. Esmay was daar al.

We mochten meeluisteren naar de coach, die vertelde de meiden de opstelling. We kregen een mooi shirt aan met: club van 50 Pupil van de week. Toen gingen we het veld in. We moesten wat met de bal doen, maar die hadden we niet mee. Gelukkig kregen we allebei een blauwe bal met hierop de namen van de speelsters en hun rugnummer. We mochten op het doel gooien. De keeper die wees haar hand en wij moesten op haar hand gooien. We deden mee met de warming-up, rekken en strekken en overgooien. Hakken billen, armen zwaaien. Jamilla hielp ons heel goed.

Het fluitsignaal ging af, de wedstrijd ging bijna beginnen. Maar we mochten eerst nog meedoen met de jel! Die was wel wat korter dan bij ons team. We mochten oplopen met Manon, eerst overgooien en daarna op het doel van de tegenpartij. De bal gleed uit mijn hand dus ik mocht nog een keer op doel gooien! Gelukkig scoorden we allebei!

We gingen op de bank zitten toen de wedstrijd begon! Het was een hele spannende wedstrijd, elke keer als VVW scoorde, ging de trommelaar spelen. Dat was erg leuk. Er waren veel mensen aan het kijken maar toch had VVW verloren. Dat vond ik erg jammer. Dit was mijn verhaal over Pupil van de week. Ik hoop dat ik later ook mag meedoen met het eerste van VVW.

Groeten van Silke

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.