Vooruitgang Vergt Wilskracht

Spel- en Feestdag bij VVW

Gezamenlijke Spel- en Feestdag VVW-handbal en VVW-voetbal zeer geslaagd.

Laten we eens beginnen met de mensen die voor deze Spel- en Feestdag een groot compliment verdienen:
Miranda Hooiveld, Rosa Schouten, Sylvia Appelman,, Jade Boerdijk, Nicole Ruiter, Denise Kok, Manon Aker, Nienke Holtkamp, Peter Immen, Daan Schouten en Hugo Schmidt. Deze groep vooral jonge mensen hadden deze dag tot in de puntjes voorbereid. De dag verliep dan ook als het weer, als een zonnetje. Het was leuk om te zien hoe de dingen vloeiend in elkaar overliepen. Dat allemaal onder toeziend ‘oog’ van de camera van Dik Haakman. Er viel genoeg vast te leggen. Genoemde commissie hadden een leuk en afwisselend spellencircuit uitgezet.

In teamverband werd begonnen met de jongste jeugd. Zij mochten een variërend circuit afleggen. In een strak schema gingen de deelnemers langs de volgende leuke onderdelen: Een stormbaan, estafette, water-pong, touwtrekken, handdoekvolleybal, gaten gooien en handbal en voetbal. Bij de jongste jeugd had men per team een spelbegeleider en een coach. Uiteraard was deze dag ook Maria zoals vanouds aanwezig met een goed team. Daar zaten nieuwe gezichten tussen en ook dat is leuk om te vermelden. Het is zo’n dag sowieso mooi om te zien dat er naast, al jaren vertrouwde gezichten, veel jonge mensen voor hun vereniging in touw zijn in de organisatie, achter de schermen of achter de bar om een dag als deze tot een succes te maken. De jongste deelnemers waren de eerste, na afloop van het doorlopen spellencircuit, die aan tafel mochten schuiven. Niet alleen voor drinken, de patat en een snack smaakten hen goed. Alles verliep prima. Enige jammere was dat de allerjongsten met dit mooie weer niet veel supporters langs de kant hadden. Blijft leuk om de jongsten enthousiast bezig te zien in sport en spel.

De volgende deelnemers, of wel de oudere jeugd werden inmiddels ontvangen en met de gekregen teamindeling konden ook zij van start. Zij liepen het circuit af en hadden net als de jongsten plezier met elkaar. Fijn om de hele dag door te zien, dat de mix van handbal en voetbal, het de hele dag door goed met elkaar konden vinden. Dan is de dag al helemaal geslaagd als je dat constateert. Een extra compliment aan organisatie en deelnemersveld. Ook deze jeugd werd voorzien van drinken en na afloop patat en een snack.

Om 16.00 kwamen de oudste jeugd en de senioren. Dat was ook zeer geslaagd te noemen. De verenigingen hebben gewoon leuke leden is vast te stellen na zo’n dag. Dat is voor beide verenigingen zowel voor hen zelf als wel gezamenlijk een fijne constatering. Het ging in het spellencircuit er een enkele keer wat feller aan toe, maar dat heeft ook te maken dat beide verenigingen een goed niveau kennen met een prima sportmentaliteit. Na afloop kregen winnende teams wat snoep. Het ging duidelijk om plezierig met elkaar bezig te zijn en daar is de organisatie volop in geslaagd. Na een geslaagde spellen dag een feestavond ingezet met een BBQ. Dat is wat beide verenigingen ook goed kunnen. Met elkaar feesten. Bij het avondgedeelte sloten nog verschillende vrijwilligers aan. Arie Lighart deed nog een woordje waarin hij niet alleen complimenten gaf aan de organisatie en vrijwilligers van deze dag, maar ook aan alle vrijwilligers van beide verenigingen. Zonder vrijwilligers geen vereniging. En zo is het. Daarom is het mooi om te zien dat een dag als deze weer vele jonge vrijwilligers zich hebben ingespannen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat geld ook voor het vrijwilligersveld om verenigingen draaiende te houden. Evenals sponsors!! Die hebben beide verenigingen ook talrijk en dat is een heel mooi gegeven. Ons best blijven doen dat ze zich aan de sport blijven binden is altijd wat verenigingen te doen staat. Daar zijn we ons goed van bewust. Voor deze dag worden sponsors bedankt en dat zijn: Supermarkt DEEN, Fruithandel Swier, Rové Groothandel, Snackbar ’t Zonnetje, Club van 50 VVW-handbal en Club van 100 VVW-voetbal. Het was een mooie dag van de vroege ochtend tot de kleine uurtjes. Commissie bedankt voor de prima organisatie namens een ieder die op wat voor wijze dan ook deel nam aan deze dag. Het is zomaar een zonnige gedachte, dit zou toch een mooie groep mensen zijn om bijvoorbeeld de opening van de nieuwe kantine De Westrand voor te bereiden. Het is gewoon even hardop denken. Deze dag Spel- en Feestdag is in ieder geval voor herhaling vatbaar. Foto’s van Dik Haakman die te zien waren op de beamer in de kantine zijn binnenkort te zien op de site van VVW-voetbal in de menubalk.

Fijne zomer en een ieder tot volgend seizoen!

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.