Vooruitgang Vergt Wilskracht

Welkom nieuwe voorzitters!

Welkom Theo Vertelman en Martijn Mulder!

Sinds vrijdag 7 september zijn Theo en Martijn de nieuwe voorzitters van Commandeur Verzekeringen V.V.W. Na lange tijd geen voorzitter te hebben gehad (Arie die zo hier en daar nog bij sprong) heeft de club nu twee nieuwe voorzitters.

De ingelaste ledenvergadering (helaas met weinig opkomst) vond plaats op de Westrand en daar was het tijd om te stemmen voor dit nieuwe duovoorzitterschap. Geweldig dat deze twee heren dit op zich willen nemen. Als club zijnde willen we deze heren dan ook een warm welkom heten en heel veel succes wensen de komende jaren.

Even in het kort wie Theo en Martijn zijn.

Theo Vertelman

De meeste mensen binnen de club zullen me wel eens gezien hebben rond het veld, maar voor de zekerheid zal ik me even voorstellen;

Mijn naam is Theo Vertelman en sinds afgelopen vrijdag ben ik samen met Martijn Mulder officieel in het bestuur gekomen van VVW Handbal als voorzitter.

Nadat eerst mijn dochter Nyne lid werd van de club, en iets later ook mijn dochter Yara, ben ik zo ondertussen gefascineerd geraakt door handbal. Met veel plezier kom ik dan ook naar de wedstrijden van de meiden kijken, vaak samen met met mijn vrouw Jessica en zoon Kyno.

Na een jaar coachen en trainer te zijn geweest, is er nu een duo voorzitterschap; uniek binnen sportverenigingen en voor mij een mooie uitdaging.

Ik ga vol goede zin en enthousiasme aan de slag! Genoeg te doen en uiteraard kan dat niet zonder de onmisbare hulp van alle leden, groot en klein, ouders en alle andere toppers die de club een warm hart toedragen.

Ik wens jullie een fijn en sportief seizoen toe en hoop jullie binnenkort graag te ontmoeten op de velden! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Vriendelijke sportgroeten ,

Theo

Martijn Mulder

We hebben ons best gedaan om het tegen te houden maar goed sinds afgelopen vrijdag zijn Theo Vertelman en ik (Martijn Mulder) toch echt voorzitter geworden van deze mooie club.

Voor degene die het (nog) niet weten: ik woon met mijn vrouw (Jacqueline Reus-Mulder en twee kids (Fleur en Iris) in Wervershoof. Beide dochters handballen en dat is de link met VVW.

Sinds enige tijd begin ik een beetje verslaafd te raken aan deze sport. Ik hoop met elkaar er de komende periode een mooie sportieve toekomst van te maken en verder te bouwen aan een nieuwe fase.

Spreek ons gerust aan als je leuk idee hebt!

Gr. Martijn

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.