Vooruitgang Vergt Wilskracht

NIEUW! Het Eindejaarsspel tijdens de Eindejaarsloterij.

Zoals ieder jaar vindt het Eindejaarstoernooi ook dit jaar weer plaats. Op vrijdag 28 december spelen alle jeugdteams een toernooi en de seniorenteams spelen vanaf 17.00 uur wedstrijden. Ieder jaar is het weer super gezellig en worden er met de loterij veel prijzen verloot. Ook dit jaar vindt er weer een loterij plaats, alleen op een actievere manier. We leggen jullie graag uit hoe het werkt.

Uitleg verkoop

Vanaf 7 december zijn de balletjes te koop bij Rowie Kaagman, Liz Gutter en Beau Groot. Bij deze meiden kun je altijd meer informatie over de loterij vragen. Daarnaast kun je ook balletjes kopen bij de D- en E- jeugd (zij maken namelijk kans om mee op te lopen tijdens de wedstrijd VVW DS1 – VZV DS1).

  • Een balletje kost € 2,-
  • Drie balletjes samen kosten € 5,-
  • Elk balletje mag maar 1 keer worden gegooid
  • Ben je verhinderd om aanwezig te zijn bij het Eindejaarsspel, zorg dan dat iemand anders jouw balletje gooit. Het balletje moet namelijk weer worden ingeleverd!

Eindejaarsspel

In de rust van de wedstrijd VVW DS1 – VZV DS1 op 28 december vindt het spel plaats. Iedereen die een balletje of meerdere balletjes heeft gekocht, mag dit balletje gooien naar de middenstip vanaf iedere positie in de zaal.

  • Vanaf iedere positie in de zaal mag je gooien, als je maar buiten de lijnen van het veld blijft.
  • Gooi zo dicht mogelijk bij de middenstip en maak kans op de hoofdprijs!
  • Je mag zoveel balletjes gooien als je zelf wilt.
  • Elke bal mag maar 1 keer gegooid worden.

Heb je geen prijs? Niet getreurd, alle balletjes zonder prijs gaan namelijk in een grote bak en daar worden ook nog weer prijzen aan verloot.

Warming-up

Nu begrijpen we dat het allemaal spannend en lastig is om met de juiste snelheid de middenstip te halen. Daarom hebben we een warming-up spel hiervoor bedacht. Op zondag 16 december kun je alvast oefenen met jouw balletje of meerdere balletjes! Om 13.00 uur speelt VVW DS1 – Vooruit Zenderen/Bornerbroek DS1. In de rust van deze wedstrijd wordt de warming-up gespeeld. Iedereen die in deze week of op deze zondag een balletje of meerdere balletjes heeft gekocht mag zijn of haar balletje naar de stip gooien. Degene die het dichtbij de stip gooien winnen een van de drie prijzen. Tijdens dit warming-up spel worden namelijk drie prijzen verloot! De grote prijzen gaan er tijdens het Eindejaarsspel uit.

Heb je geen prijs? Niet getreurd, op vrijdag 28 december krijg je een tweede kans. Hiervoor moet je wel weer opnieuw balletjes kopen want de balletjes van 16 december zijn al een keer gegooid natuurlijk en je mag maar 1 keer per balletje gooien!

Wij hopen dat het voor iedereen duidelijk is. Mocht je nog vragen hierover hebben, dan kun je deze stellen aan Rowie Kaagman, Liz Gutter of Beau Groot.

Hopelijk doen jullie allemaal mee op zondag 16 december en vrijdag 28 december! Tot dan.

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.