Vooruitgang Vergt Wilskracht

Lid worden

U of uw kind overweegt lid te worden van Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen/VVW.
Welkom!

Onderstaand leggen wij u uit hoe u lid kunt worden.

Onder Jeugdinformatie vind u wat lid zijn inhoudt.

Aanmelden Lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt per competitieperiode. Je wordt lid door het AANMELDINGSFORMULIER (klik hier voor inschrijfformulier ) te downloaden en in te leveren bij onze ledenadministratie. In verband met je spelerspas, moet je daarbij ook een pasfoto inleveren.

Op het formulier staat de hoogte van de contributie vermeld. Ook bevat het een machtiging, waarmee je Commandeur Verzekeringen/VVW toestemming geeft je contributie jaarlijks eind augustus van je rekening af te schrijven. Klik hier voor de contributiebedragen 2017/2018.

Na ontvangst van je aanmelding, zal Commandeur Verzekeringen/VVW je indelen in één van de teams. Mocht je je in de loop van het competitiejaar aanmelden, dan moet er gekeken worden of er voor dat jaar al ruimte is binnen een van de bestaande teams. Mocht er nog geen plek zijn, dan mag je sowieso meetrainen. Indeling gebeurt, zeker bij de jongere jeugd, op volgorde van aanmelding.

Twijfel je of handbal wat voor jou is? Je mag altijd een paar trainingen ‘op proef’ meedoen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze TC (Technische Commissie - klik voor contactinfo) of via handbalvvw@hotmail.com.

Opzeggen Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per competitieperiode. Echter, om je bijtijds bij de Bond te kunnen afmelden en om onnodige kosten te voorkomen, dienen wij je afmelding uiterlijk 1 april via onze ledenadministratie (e-mail leden@handbalvvw.nl) te ontvangen. Bij te late afmelding kunnen er kosten aan je worden doorberekend.Afmeldingen uitsluitend schriftelijk via de ledenadministratie. Vraag om een bevestiging van de afmelding!

Voor verdere informatie over trainingen, wedstrijden, handbalkleding, leeftijdsindeling teams, balmaten: zie Jeugdinformatie

Oud papier

3 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt (Maurice)
Bart Houdijk
Pat Dekker
Kimberly Schutte
Liz Grooten
Femke Ilbrink
Marina Broekhoff - Haakman
Amanda Smit
Caroline Karsten

Zaaldienst

26 november 2018

Zaaldienst zondag 25 november 2018, DE DARS hal 1

Van 11.20 uur tot 14.15 uur Bas Kolenberg en Devin Jager

Van 14.15 uur tot 15.30 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.30 uur tot 18.00 uur Joyce vd Ven en Sanne Knijn