Vooruitgang Vergt Wilskracht

Lid worden

U of uw kind overweegt lid te worden van Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen/VVW.
Welkom!

Onderstaand leggen wij u uit hoe u lid kunt worden.

Onder Jeugdinformatie vind u wat lid zijn inhoudt.

Aanmelden Lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt per competitieperiode. Je wordt lid door het AANMELDINGSFORMULIER (klik hier voor inschrijfformulier ) te downloaden en in te leveren bij onze ledenadministratie. In verband met je spelerspas, moet je daarbij ook een pasfoto inleveren.

Op het formulier staat de hoogte van de contributie vermeld. Ook bevat het een machtiging, waarmee je Commandeur Verzekeringen/VVW toestemming geeft je contributie jaarlijks eind augustus van je rekening af te schrijven. Klik hier voor de contributiebedragen 2017/2018.

Na ontvangst van je aanmelding, zal Commandeur Verzekeringen/VVW je indelen in één van de teams. Mocht je je in de loop van het competitiejaar aanmelden, dan moet er gekeken worden of er voor dat jaar al ruimte is binnen een van de bestaande teams. Mocht er nog geen plek zijn, dan mag je sowieso meetrainen. Indeling gebeurt, zeker bij de jongere jeugd, op volgorde van aanmelding.

Twijfel je of handbal wat voor jou is? Je mag altijd een paar trainingen ‘op proef’ meedoen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze TC (Technische Commissie - klik voor contactinfo) of via handbalvvw@hotmail.com.

Opzeggen Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per competitieperiode. Echter, om je bijtijds bij de Bond te kunnen afmelden en om onnodige kosten te voorkomen, dienen wij je afmelding uiterlijk 1 april via onze ledenadministratie (e-mail leden@handbalvvw.nl) te ontvangen. Bij te late afmelding kunnen er kosten aan je worden doorberekend.Afmeldingen uitsluitend schriftelijk via de ledenadministratie. Vraag om een bevestiging van de afmelding!

Voor verdere informatie over trainingen, wedstrijden, handbalkleding, leeftijdsindeling teams, balmaten: zie Jeugdinformatie

Oud papier

26 maart 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt (Ivo)

Dick van Berkun
Ted Smit
Sanne Koomen
Rosanne van Ophem
Lieke Ruiter
Eva Aker
Tamara Bakker
Kimberly Schutte

Zaaldienst

25 maart 2018

Zaaldienst zondag 25 maart DE DARS

HAL 1

Van 10.20 uur tot 12.45 uur Stephanie Fransen en Natalie Beerepoot
Van 12.45 uur tot 14.00 uur Fleur Dekker en Suzanne Boon
Van 14.00 uur tot 16.30 uur Daphne Reus en Joan Vriend

HAL 2

Van 13.45 uur tot 14.45 uur Sylvia Bakker en Sabine vd Berg