Vooruitgang Vergt Wilskracht

Praktische informatie

Over VVW

.

Lidmaatschap: aan- en afmelden

Je kunt je aanmelden bij Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen/VVW door het aanmeldingsformulier volledig ingevuld in te leveren bij onze ledenadministratie. De adresgegevens vind je op het aanmeldingsformulier. Een speler kan pas in een team geplaatst worden, wanneer de inschrijving is verwerkt. Zie ook: lid worden

Het lidmaatschap loopt per competitieperiode: van 1 juni tot en met 31 mei. Door ondertekening verplicht u zich tot de betaling van de volledige contributie, ook wanneer, om welke reden dan ook, u in de loop van het seizoen stopt.

Afmeldingen dienen uiterlijk 1 april uitsluitend schriftelijk of per mail (vraag om een leesbevestiging!!!) bij de ledenadministratie te worden ingediend. Bij te late afmelding, kunnen er (bonds)kosten in rekening worden gebracht.

Zie ook ons contributiereglement.

.

Wedstrijdformulieren

Er zijn geen papieren wedstrijdformulieren meer. Het NHV werkt met het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). VVW meldt de coach(es) aan als teamverantwoordelijke via Sportlink. De coach kan dan de Sportlinked app downloaden en met zijn spelersnummer inloggen. Hij/zij moet dan voor elke wedstrijd het DWF klaarzetten. Onze ledenadministratie kan desgewenst een beschrijving mailen van hoe dat werkt.

.

Reserveshirts

De reserveshirts heb je nodig als je UIT speelt tegen een team dat shirts draagt die teveel op die van Commandeur Verzekeringen/VVW lijken. Voor de jeugd t/m B staat dit aangegeven in De Binding. Wanneer de A-jeugd en senioren in reserveshirts moeten spelen, geeft het wedstrijdsecretariaat dat aan middels een post-it briefje op het wedstrijdformulier.

Voor zover bekend bij onze wedstrijdsecretariaten, gaat het om de volgende verenigingen:

Vereniging Plaats
DTS Westwoud
Aristos Amsterdam
BDC/Fidelitas Soest
Borhave Borne
Fulmen/Fidelitas Amersfoort
Geel Zwart t Zand
Hacol Oldenzaal
Havas Almere
Houten Houten
Koedijk Koedijk
Legmeervogels Uithoorn
Meervogels '60 Akersloot
Niedorp Nw Niedorp
Schagen Schagen
SSV Stompetoren
Westfriezen Zwaag

.

Je kunt de shirts ophalen bij:.

Categorie

Ophalen bij

Adres

Telefoon

Afspraken

A-jeugd en senioren

Rosa Schouten Dorpsstraat 59

Liggen klaar op speeldag voor vertrek.

Eerder ophalen kan na telefonisch overleg.

B t/m F jeugd

Colinda Meester-Kaarsemaker

Het Eiland 7

0228-584957

Liggen klaar vanaf vrijdagavond.
Bij regen of ander tijdstip: aanbellen.
Graag z.s.m. gewassen terug.

Recreanten Franka Schouten Dorpsstraat 59 06-10838072 Afhalen na telefonisch overleg

.

Adressen

.

Handige pagina's op internet

.

Foto's op de site

Op de website van Commandeur Verzekeringen/VVW worden teamfoto’s geplaatst en wordt er mogelijk fotomateriaal getoond van wedstrijden, activiteiten en toernooien. Heeft u er bezwaar tegen dat van u of uw kind een foto op internet wordt geplaatst? Informeer dan de coaches van het team, zodat die hiermee rekening kunnen proberen te houden. Informeer ook uw kind! Wij gaan er van uit dat u/uw kind door het laten nemen van de foto automatisch toestemming geeft voor plaatsing.

Mocht er op enig moment van u of uw kind een foto op onze website staan die u niet gepubliceerd wilt hebben, geef dan via handbalvvw@hotmail.nl aan tegen welke foto(‘s) u bezwaar heeft en waarom. Wij zullen uw verzoek dan bekijken en de foto('s) zo snel mogelijk verwijderen.

.

Mist u informatie?

Ziet u informatie die niet correct is?

Laat het ons weten via handbalvvw@hotmail.com

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.