Vooruitgang Vergt Wilskracht

Pupil van de week

Zodra het seizoen weer in de zaal start, worden de pupillen van de week ook weer ingedeeld. Als je aan de beurt bent hoor je dit zo snel mogelijk.

Eerder dit jaar waren Pupillen van de Week:

* 16 oktober 2016 - Ellen Oud en Lyanne Oud - klik hier

* 7 november 2016 - Eefke Meester en Julie Neefjes - klik hier

* 21 november 2016 - Donna Neefjes en Ilse Luiken - klik hier

* 18 december 2016 - Tanisha Dewnarain en Anna Boulangé

* 15 januari 2017 - Eline Does en Bene van Westen - klik hier

* 29 januari 2017 - Meve Brakeboer en Iris Mulder

* 12 februari 2017 - Jayden Abdoelaziz en Yanoek Oostwoud - klik hier

* 14 januari 2018 - Luna Buurman en Kim Nieuweboer - klik hier

Wat houdt PUPIL VAN DE WEEK zijn in?

De spelers van onze D en E teams en soms ook de oudere F'jes kunnen een keer met een teamgenoot worden uitgenodigd om bij een thuiswedstrijd van Dames 1 de PUPIL VAN DE WEEK te zijn. Je wordt een week van te voren gebeld door iemand van de JC (Jeugd Commissie) om te horen of je kan en wil. Je naam komt dan ook in De Binding te staan en onder het wedstrijdprogramma.

Op de wedstrijddag meld je je een half uur van te voren bij de wedstrijdbank van Commandeur Verzekeringen/VVW. Daar is iemand die jullie verder zal begeleiden. Je komt natuurlijk in je handbalkleren: broek, sokken, sportschoenen en eventueel in een trainingspak. Van ons krijg je dan een prachtig Pupil van de Week shirt aan, dat is gesponsord door onze CLUB VAN 50.

Wanneer jullie er dan als echte Pupillen van de Week uitzien, mogen jullie met de spelers meedoen met de warming up: warm lopen, ingooien en op doel gooien. Je mag met de spelers van Commandeur Verzekeringen/VVW 1 de tegenstander begroeten. En vlak voor de wedstrijd begint, mogen jullie om de beurt vanaf het midden naar het doel van de tegenstander stuiteren en dan vanaf de cirkel op doel gooien. Dat zou leuk zijn als ie zit (maar zo niet, dan is dat natuurlijk helemaal niet erg)!

Als dan de wedstrijd begint mogen jullie lekker op de bank zitten tussen de spelers en genieten van de wedstrijd. In de rust mogen jullie mee de kleedkamer in. Daar krijgen jullie drinken en wat lekkers. De tweede helft mogen jullie weer op de bank verder genieten van de wedstrijd. Na afloop mogen jullie met Commandeur Verzekeringen/VVW 1 bedanken en dan krijg je van de aanvoerder een oorkonde en een leuk cadeautje.

Het zou heel leuk zijn als jullie daarna samen een stukje schrijven over jullie belevenissen als Pupil van de Week. Die mag je dan mailen naar handbalvvw@hotmail.com. Het is helemaal mooi als je een leuke foto van jullie als Pupil van de Week bijvoegt. Wij plaatsen het stukje dan op de Commandeur Verzekeringen/VVW site, zodat iedereen het kan lezen.

Heel veel plezier als Pupil van de Week!!!

De Jeugd Commissie

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.