Vooruitgang Vergt Wilskracht

Toernooien

Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen VVW organiseert de volgende toernooien:

Het seizoen wordt goed van start gegaan met het kermistoernooi. Standaard elke derde vrijdag in augustus kunnen wordt dit toernooi gehouden en kunnen leden vanaf de B-jeugd mee doen.

Dan is het tijd voor het nieuwjaarstoernooi (voorheen het oliebollentoernooi). Hier spelen o.a. onze dames 1 en heren 1 tegen een externe tegenstander en daarvoor zullen diverse jeugdteams tegen (externe) tegenstanders aantreden. Afhankelijk van de dagen waarop het kerst / nieuwjaar is, wordt dit toernooi ingepland.

Omdat alle leden tijdens het seizoen druk zijn met de handbal en vrienden ook belangrijk zijn, wordt er (meestal op hemelvaartsdag) een vriendentoernooi georganiseerd.

Ook familie is niet onbelangrijk (alhoewel sommige volledige families op de handbal zitten en elkaar wel regelmatig zien) en daarom vind er in juni of juli (wordt naar mate het seizoen vordert bepaald) een familietoernooi plaats.

Voor het uitnodigingen van teams voor toernooien van VVW, kunnen jullie de toernooicommissie bereiken.

Houd de site en de Binding in de gaten voor de meest recente informatie over de toernooien van Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen / VVW.

Familietoernooi

Familietoernooi 2016

Zoals het er nu uit ziet, zal het familietoernooi in 2016 gehouden worden op zondag 26 juni. Houdt de site en facebook in de gaten voor meer informatie.

Lees meer..

Kermistoernooi

Tis kerremus op het durp...En natuurlijk begint onze kermis met een sportief toernooi; het altijd gezellige kermistoernooi. Veel deelnemers (en supporters) komen voor de 3de helft, maar het is ook goed om te zien waar we met onze conditie...

Lees meer..

Nieuwjaarstoernooi

T.z.t. volgt meer informatie op deze pagina en onze facebookpagina.

Lees meer..

Ouder-Kind Toernooi

Lees meer..

Vriendentoernooi

Vriendentoernooi handbalvereniging Commandeur Verzekeringen / VVW

Op vrijdagavond 20 mei vindt het vriendentoernooi van VVW weer plaats. Net als vorig jaar is er geen maximum voor het aantal handballers. Kortom, een team is zo...

Lees meer..

Oud papier

Nog geen indeling bekend.

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.